onsdag 13 oktober 2010

Nymoddad tavla!

Jag är oförskämt nöjd med denna nya skapelse - i synnerhet med benen till hunden som liksom tassar upp på ramen! Verket finns just nu att beskåda hemma hos fröken C, men man borde kanske göra en Banksy och hänga upp det på Moderna här i Malmö, som ligger nästgårds.


5 kommentarer:

  1. HAHAHAHA! Den bara måste få en större publik!

    SvaraRadera
  2. Du ska minst sagt vara nöjd med tavlan! Och jag förstår om inte C vill lämna iväg den, men kan bara hålla med Lisen (som vanligt) om att fler måste få se den

    SvaraRadera
  3. Tavlan är mycket tjusig! Har till och med haft den stora äran att beundra den i verkligheten (till fritt inträde dessutom, hur trevligt är inte det? 1-0 vs Malmö konsthall). Det enda jag oroar mig över är säkerheten, för en sådan här konstskatt borde befinna sig i en ordentlig låst monter. Nå väl, det är en fråga som borde driftas med kuratorn, Fr. C.

    Hur går det för Inga-Lill med livet och allt sådant där? Jag hann bli riktigt fäst vid henne.

    SvaraRadera
  4. Jag tror möjligen att fröken Hanna N, i en post-obduktionsdimma, har blandat ihop Malmö Konsthall med Malmö Konstmuseum, men vad gör väl det. Kanske ser du till att följa med när jag och C besöker den förstnämnda institutionen nästa gång? (besöket kan också inkludera suverän brunch samt strålande bokhandel).

    Vad gäller Inga-Lill så var min första tanke "vem fan är det?", vilket jag tror säger allt. Har alltid haft svårt för upprepningar och skulle således bli en usel Hindu. Detsamma gäller nog Inga-Lill, när jag tänker efter.

    SvaraRadera
  5. Oj! Har ju helt missat pågående debatt här. Vi funderade faktiskt på att sätta ut den på lämplig vägg någonstans i Malmö Lisen, men jag blev för egoistisk! Jag ville behålla my precious för mig själv för att kunna le åt den varje gång jag passerar väggen den hänger på...

    /C

    SvaraRadera