lördag 5 februari 2011

Dagens Outfit


Ukrainsk militärrock från 1983, köpt idag på Humana. En 10:a lr?

7 kommentarer:

  1. Jag kommer osökt att tänka på en av mina favoritbilder: http://calitreview.com/images/rodchenko_by_mikhail_kaufman.jpg

    SvaraRadera
  2. Jag är lite rädd för dig nu. Dessutom drömde jag inatt att du skällde ut mig för att jag hade sparkat in en dörr. Du tyckte att jag skulle ha knackat eller ropat först.

    SvaraRadera
  3. Jag är helt enig med mitt drömjag. Det är ofint att inte knacka först. Fast du är cool som sparkar in dörrar - drömde du att du var en del av Leif GW:s hemliga insatsstyrka?

    P.S Fantastiskt foto, Lisen! Och vilken storartad modeförebild! D.S

    SvaraRadera
  4. Nej jag drömde att du och Philip hade satt en stor träskiva för dörröppningen in till ett rum där ni satt och åt och drack vin. Ni visste inte att jag var bakom dörren och jag kände mig desperat. Trodde ni hade spikat fast träskivan. Så jag sparkade in träskivan och den ramlade ner över era vinglas osv och du suckade och blev arg

    SvaraRadera
  5. Jag gillar din stil! Typiskt 80-tal, men känns ändå samtida på något sätt...

    SvaraRadera
  6. sv: JA, en sådan vill jag självklart ha! jag undrar varför det inte finns att tillgå på akkis? jag kanske borde leta i en mer pålitlig butik (ica malmborgs?)... alternativt plocka min egen fågel. så får det nog bli.

    SvaraRadera